Regnskap for gastronomii

Oppdag vårt spesialtilbud for restaurantbransjen
Med et tiår av erfaring som regnskapskontor, har vi stoltheten av å ha samarbeidet med noen av de mest anerkjente restaurantene i Oslo-regionen. Denne dybdekunnskapen og ekspertisen har ledet oss til å skape skreddersydde løsninger som skiller oss ut fra tradisjonelle regnskapskontorer

Ved å samarbeide med oss får du følgende fordeler:

Vi tar hånd om det formelle og regnskapsrelaterte, frigjører deg til å konsentrere deg fullt ut om å vokse din virksomhet.

Din komplette guide til å starte en restaurant i Norge, trinn for trinn

Etablering

Vær tålmodig: Hele prosessen kan strekke seg over flere uker. For optimal drift og fleksibilitet i Norge, anbefaler vi å velge selskapsformen 'norsk aksjeselskap (AS)'.

Sikre din suksess: Få nødvendig godkjenning fra Mattilsynet.

For å drive innen matindustrien i Norge, er det essensielt: Mattilsynet må gi grønt lys gjennom en konsesjon, enten du planlegger å selge, lagre eller bearbeide næringsmidler.

Skrittet mot suksess: Sikre nødvendig lisens for å effektivt drive ditt serveringssted.

Den nødvendige 'Serveringsbevilling', en tillatelse gitt av den lokale kommunale myndigheten, er din billett til å drive forretningen på riktig måte.

En milepæl for suksess: Bestå eksamen designet spesielt for ledere av serveringssteder.

For å låse opp dørene til din drømmerestaurant: Etablererprøven er din nøkkel til å sikre den ettertraktede Serveringsbevillingen.

Med bestått eksamen i hånden og den gyldne bevillingen for alkoholsalg, er du klar til å tilby gjestene dine en fullverdig opplevelse.

Drømmer du om å servere alkohol på ditt sted? Husk, en bestått eksamen og den ettertraktede 'sjenkebevillingen' er nøkkelen til din suksess.

Overholdelse av regelverket

Husk: Hvert skritt du tar må være i perfekt harmoni med norske lover og forskrifter. Det er ikke bare en anbefaling, det er en forpliktelse.

Hva sier våre kunder?

Asian Box AS - Johny

Dykk ned i Johnys erfaring med oss fra Asian Box. Hans ord sier mer enn tusen reklamer.

I vår portefølje av fornøyde kunder, finner du navn som:

La oss starte med en samtale

I løpet av våre 15 gratis minutter sammen, får du en førstehånds opplevelse av vår ekspertise. La oss dykke ned i transformative strategier som kan revolusjonere din virksomhet.