Oppdag vårt spesialtilbud for restaurantbransjen Gjennom årene hadde vi gleden av å samarbeide med noen av de mest anerkjente
restaurantene i Oslo og Viken. Vi bruker våre erfaringer og våre ekspertise for å skape
skreddersydde løsninger for deg i restaurantbransjen.
Som vår kunde, får du en rekke fordeler:
Velprøvde rutiner, for eksempel: daglige rapporter som sikrer smidig samarbeid
KPI-indikatorer Analyse av nøkkeltall som hjelper deg å forstå hva som går bra og hva som kan
forbedres.
Garanti for at lønnsomhet av virksomheten din skal være i fokus.
I tillegg, samarbeider vi med revisorer for å validere blant annet
omsetningsrapporten som må sendes inn av alle restauranter som selger alkohol.
Vi fikser regnskap og andre formaliteter slik at du kan konsentrere deg om å vokse
virksomheten din.
Hva sier våre kunder?
Asian Box AS - Johny
Hør på Johny fra Asian Box fortelle om sine erfaringer med oss.
Din komplette guide til å starte en restaurant i Norge, trinn for trinn
Etablering
Vær tålmodig: Hele prosessen kan strekke seg over flere uker. For optimal drift og
fleksibilitet, anbefaler vi å velge selskapsformen 'norsk aksjeselskap (AS)'.
Konsesjon fra Mattilsynet
Alle som planlegger å selge, lagre eller bearbeide næringsmidler må sikre seg konsesjon fra
Mattilsynet.
Etablererprøven
Bestå eksamen for ledere av serveringssteder for å komme deg et steg nærmere den
ettertraktede Serveringsbevillingen.
Serveringsbevilling
Skal du drive et serveringssted må du ha Serveringsbevilling - en tillatelse fra den aktuelle
kommunen.
Skjenkebevilling
Om du ønsker å servere alkohol trenger du Skjenkebevilling fra den aktuelle kommunen.
Overholdelse av regelverket
Husk: Hvert skritt du tar må gjøres i henhold med norske lover og forskrifter. Det er ikke
bare anbefalt, det er strengt nødvendig.
I vår portefølje av fornøyde kunder, finner du navn som:
La oss starte med en samtale
I løpet av 15 minutters gratis konsultasjon får du et glimt av vår fagkunnskap. La oss
presentere for deg strategier som kan revolusjonere din virksomhet.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, betyr det at du godtar bruken av dem.Samtykke