Regnskap for gastronomii

Oppdag vårt spesialtilbud for restaurantbransjen
Gjennom årene hadde vi gleden av å samarbeide med noen av de mest anerkjente restaurantene i Oslo og Viken. Vi bruker våre erfaringer og våre ekspertise for å skape skreddersydde løsninger for deg i restaurantbransjen.

Som vår kunde, får du en rekke fordeler:

Vi fikser regnskap og andre formaliteter slik at du kan konsentrere deg om å vokse virksomheten din.

Hva sier våre kunder?

Asian Box AS - Johny

Hør på Johny fra Asian Box fortelle om sine erfaringer med oss.

Din komplette guide til å starte en restaurant i Norge, trinn for trinn

Etablering

Vær tålmodig: Hele prosessen kan strekke seg over flere uker. For optimal drift og fleksibilitet, anbefaler vi å velge selskapsformen 'norsk aksjeselskap (AS)'.

Konsesjon fra Mattilsynet

Alle som planlegger å selge, lagre eller bearbeide næringsmidler må sikre seg konsesjon fra Mattilsynet.

Etablererprøven

Bestå eksamen for ledere av serveringssteder for å komme deg et steg nærmere den ettertraktede Serveringsbevillingen.

Serveringsbevilling

Skal du drive et serveringssted må du ha Serveringsbevilling - en tillatelse fra den aktuelle kommunen.

Skjenkebevilling

Om du ønsker å servere alkohol trenger du Skjenkebevilling fra den aktuelle kommunen.

Overholdelse av regelverket

Husk: Hvert skritt du tar må gjøres i henhold med norske lover og forskrifter. Det er ikke bare anbefalt, det er strengt nødvendig.

I vår portefølje av fornøyde kunder, finner du navn som:

La oss starte med en samtale

I løpet av 15 minutters gratis konsultasjon får du et glimt av vår fagkunnskap. La oss presentere for deg strategier som kan revolusjonere din virksomhet.