Regnskap fra A til Å

Hos MTA Group AS bygger vi vårt samarbeid med kundene på de mest moderne regnskapssystemene. Disse gir deg tilgang til dokumentene dine hvor som helst i verden, forutsatt at det er internettdekning.

Direkte tilgang til regnskapssystem

Våre kunder får tilgang til et moderne regnskapssystem. Her kan de overvåke firmaets økonomi og administrere fakturering raskt og enkelt. Enten det gjelder regninger, fakturaer eller bankkontoutskrifter, kan alt sendes via e-post.

Mobile applikasjoner og integrasjon med banktjenester

Med våre mobile applikasjoner er det enklere enn noensinne å registrere ansattes arbeidstimer. For større virksomheter gir vi muligheten for en sømløs integrasjon mellom regnskapssystemet og banktjenestene. Dette sikrer at alle fakturerte utgifter eller utbetalinger automatisk registreres og sendes direkte til banken for umiddelbar betaling.

Skreddersydde tjenester for hver enkelt kunde

Hver kunde er unik, og det er derfor vi skreddersyr våre tjenester for å møte dine behov. Vårt mål er å maksimere tidsbesparelsen, minimere regnskapskostnadene og sikre et smidig samarbeid. Velg vår ekspertise, og nyt fordelene med våre moderne regnskapsløsninger!

Be om et skreddersydd tilbud for din virksomhet

Hva gjør vi?

Ønsker du å overlate firmaets regnskap til oss?

Fremtidsrettede regnskapssystemer: Vi benytter oss av de nyeste og mest moderne regnskapssystemene.

Har du allerede et foretrukket program? Ingen problem! Vi tilpasser oss dine behov og optimaliserer det eksisterende systemet etter dine preferanser.

Bygge- og anleggsbransjen

Vi har allerede hjulpet en rekke byggefirmaer. Det spiller ingen rolle om du driver enkeltmannsforetak eller et selskap med over 100 ansatte. Vi skal bruke vår kunnskap og erfaring for å tilby deg løsninger som skal gjøre det enklere å drive virksomheten din. 

Skjønnhetsbransjen

Alltid oppdatert: Vi følger med på de nyeste regelverksendringene. Vi forstår at skjønnhetssalonger har unike behov og vi streber etter å tilby skreddersydde løsninger tilpasset din virksomhet.
.
?

Restaurantbransjen

Gjennom årene hadde vi gleden av å samarbeide med noen av de mest anerkjente restaurantene i Oslo og Viken. Vi bruker våre erfaringer og våre ekspertise for å skape skreddersydde løsninger for deg i restaurantbransjen.
?

Netthandel

Vi er eksperter på regnskap for nettbutikker. Med dyp forståelse for netthandelens unike utfordringer, tilpasser vi våre tjenester for å møte dine behov. Fra grundig bokføring, selvangivelse, til håndtering av grenseoverskridende transaksjoner og råd om kostnadsreduksjon - vi hjelper deg.

Import/eksport

Vi har erfaring fra regnskap for selskaper engasjert i import og eksport. Med dyp innsikt i kompleksiteten av internasjonale transaksjoner og tollprosedyrer, leverer vi tjenester spesifikt designet for å møte behovene til bedrifter involvert i utenrikshandelen.

Andre bransjer i Norge

Uansett hvilken bransje du jobber i i Norge, garanterer vi en tjeneste av topp kvalitet.
Uansett hvilken bransje du jobber i, garanterer vi tjenester av høyeste kvalitet. Vi bistår transportselskaper, personlige trenere, oversettere, tannleger, leger, fotografer og mange andre yrkesgrupper. Teamet vårt har erfaring med å administrere alt fra små vannkraftverk til store advokatfirmaer.

La oss starte med en samtale

I løpet av 15 minutters gratis konsultasjon får du et glimt av vår fagkunnskap. La oss presentere for deg strategier som kan revolusjonere din virksomhet.

Samarbeid trinn for trinn

Samtale og behovsavdekking

Vi kartlegger dine ønsker og behov, og snakker om dine forventninger for å finne de mest optimale løsningene.

Få prisoverslag

Vil du vite hvor mye det vil koste? Vi tilbyr deg et detaljert estimat for den årlige kostnaden for bokføring, slik at du får full kontroll over økonomien.

Kontrakt

Vi fastsetter en startdato og signerer en kontrakt. Dette kan du enkelt og raskt gjøre via bank-ID-en din. Hvis du ikke har bank-ID, kan du skrive ut kontrakten og signere den for hånd.

Oppstartsdokumenter

Vi gir deg en pakke med startdokumenter som inneholder den kunnskapen du trenger som gründer, og instruksjoner for bruk av systemet.

Integrasjoner

Vi tilpasser oss virksomheten din. Hvis det er hensiktsmessig for virksomheten din, integrerer vi systemet med banken din og aktiverer fakturering med KID-nummeret ditt. Vi integrerer flere systemer hvis det er hensiktsmessig.

Løpende samarbeid

Vi er med deg hele veien. Du sender oss dokumenter hver måned, eller vi mottar dem fortløpende fra leverandørene hvis det er snakk om en integrert bank. Du kan alltid ta kontakt med dine kontaktpersoner for å få hjelp.

Hvorfor velge oss?

Velg oss for en vennlig og profesjonell service som bidrar til din virksomhets suksess!