Regnskap fra A til Å

Hos MTA Group AS bygger vårt kundesamarbeid på toppmoderne regnskapssystemer. Disse systemene gir deg tilgang til dokumentene dine hvor som helst i verden, så lenge det er en internettforbindelse tilgjengelig

Direkte tilgang til regnskapssystem

Våre kunder får tilgang til et avansert regnskapssystem. Her kan de ikke bare overvåke firmaets prestasjoner, men også administrere fakturering effektivt. Enten det er regninger, fakturaer eller bankutskrifter, kan alt enkelt sendes via e-post.

Mobile applikasjoner og integrasjon med banktjenester

Med våre mobile applikasjoner er det enklere enn noensinne å loggføre ansattes arbeidstimer. For større virksomheter gir vi muligheten for en sømløs integrasjon mellom regnskapssystemet og banktjenestene. Dette sikrer at alle fakturerte utgifter eller utbetalinger automatisk registreres og sendes direkte til banken for umiddelbar betaling

Skreddersydde tjenester for hver enkelt kunde

Hver kunde er unik, og det er derfor vi skreddersyr våre tjenester for å møte dine spesifikke behov. Vårt mål er å maksimere tidsbesparelsen, minimere regnskapskostnadene og sikre et sømløst samarbeid. Velg vår ekspertise, og nyt fordelene med våre toppmoderne regnskapsløsninger!

Hva gjør vi?

Vil du overføre regnskapet for firmaet ditt til oss?

Fremtidsrettede regnskapssystemer: Vi benytter oss av de nyeste og mest moderne regnskapssystemene.

Har du allerede et foretrukket program? Ingen problem! Vi tilpasser oss dine behov og optimaliserer det eksisterende systemet etter dine preferanser.

Bygge- og anleggsbransjen

Vi er glade for å kunne hjelpe en rekke byggefirmaer! Det spiller ingen rolle om du driver et enkeltmannsforetak eller leder et selskap med over 100 ansatte. Med vår kunnskap og erfaring tilbyr vi løsninger som gjør det enklere å drive virksomheten din. 

Skjønnhetsbransjen

Alltid oppdatert: Vi holder fingeren på pulsen med de nyeste regelverksendringene. Med unike regnskapsbehov for skjønnhetssalonger, tilbyr vi løsninger som er skreddersydd for dine spesifikke behov.
​​

Restaurantbransjen

Med et tiår av erfaring som regnskapskontor, har vi stoltheten av å ha samarbeidet med noen av de mest anerkjente restaurantene i Oslo-regionen. Denne dybdekunnskapen og ekspertisen har ledet oss til å skape skreddersydde løsninger som skiller oss ut fra tradisjonelle regnskapskontorer

E-handel

Vi er eksperter på regnskap for nettbutikker. Med dyp forståelse for netthandelens unike utfordringer, tilpasser vi våre tjenester for å møte de spesifikke behovene til hver kunde. Fra grundig bokføring, selvangivelse, til håndtering av grenseoverskridende transaksjoner og råd om kostnadsreduksjon - vi har deg dekket

Import/eksport

Vår ekspertise ligger i regnskap for selskaper engasjert i import og eksport. Med dyp innsikt i kompleksiteten av internasjonale transaksjoner og tollprosedyrer, leverer vi tjenester spesifikt designet for å møte behovene til bedrifter i utenrikshandelen

Annet

Uansett hvilken bransje du jobber i i Norge, garanterer vi en tjeneste av topp kvalitet.
Vi bistår transportselskaper, trenere, oversettere, tannleger, leger, personlige trenere, fotografer og mange andre yrkesgrupper. Teamet vårt har erfaring med å administrere små vannkraftverk og advokatfirmaer.

La oss starte med en samtale

I løpet av våre 15 gratis minutter sammen, får du en førstehånds opplevelse av vår ekspertise. La oss dykke ned i transformative strategier som kan revolusjonere din virksomhet.

Samarbeid trinn for trinn

Samtale og kartlegging av kundens behov

La oss sette av tid for en prat om hva du forventer. Vi vil dykke dypt inn i dine behov, være oppmerksomme på dine forventninger og sammen finne de mest optimale løsningene

Tilbud

Vil du vite hvor mye det vil koste? Vi tilbyr deg et detaljert estimat for den årlige kostnaden for bokføring, slik at du får full kontroll over økonomien.

Kontrakt

Da setter vi i gang! Vi fastsetter en startdato og signerer en kontrakt. Dette kan du enkelt og raskt gjøre via bank-ID-en din. Hvis du ikke har bank-ID, kan du skrive ut kontrakten og signere den for hånd.

Oppstartsdokumenter

Alt du trenger for å komme i gang. Vi gir deg en pakke med startdokumenter som inneholder den kunnskapen du trenger som gründer, og instruksjoner for bruk av systemet.

Integrasjoner

Vi tilpasser oss virksomheten din. Hvis det er hensiktsmessig for virksomheten din, integrerer vi banken din og aktiverer fakturering med KID-nummeret ditt. Vi integrerer flere systemer hvis det er hensiktsmessig.

Løpende samarbeid

Vi er med deg hele veien. Hver kunde sender oss dokumenter hver måned, eller vi mottar dem fortløpende fra leverandørene hvis det er snakk om en integrert bank. Du får to kundeansvarlige helt fra starten av - en forretnings- og skatterådgiver og en regnskapsfører som alltid er klare til å hjelpe deg.

Hvorfor velge oss?

Velg oss og opplev vennlig, profesjonell service som vil bidra til suksessen til din virksomhet! Siden 2011 har vi vært aktive på det norske markedet, og har samlet erfaring både fra faste stillinger og ved å drive egne selskaper