Autorisert
regnskapsfører

Kvalitet du har råd til.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi tilbyr profesjonelle regnskapstjenester og skreddersydd rådgivning for å hjelpe deg med å utvikle din virksomhet. Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan støtte dine forretningsmål.

Regnskap fra A til Å

Omfattende regnskapstjenester i Norge, inkludert bokføring, skatteoppgjør og finansiell analyse. Presisjon og samsvar slik at du kan fokusere på virksomheten din.

Etablering av foretak

Vi hjelper deg med alle formaliteter, fra registrering til forklaring av de gjeldende reglene. Vi garanterer at selskapet ditt blir registrert effektivt, slik at du kan bruke tiden på din virksomhet.
?

Skreddersydd rådgivning

Vi tilbyr både små og mellomstore bedrifter muligheten til å leie en av våre finansspesialister på timebasis. Avhengig av dine individuelle behov, kan det kun være korte oppdrag eller langsiktig samarbeid.

Virtuelt kontor

Virtuell kontortjeneste fra MTA Group AS er et tilbud for selskaper uten en fast adresse i Norge. Den inkluderer registrering av adresse, og videresending av korrespondanse gjennom e-post.

La oss starte med en samtale

I løpet av 15 minutters gratis konsultasjon får du et glimt av vår fagkunnskap. La oss presentere for deg strategier som kan revolusjonere din virksomhet.

Grunnleggere

Sebastian

Patrycja

Przemek

Hva sier kundene om oss

Blant andre har de stolt på oss

Hva sier våre kunder?

0

Mange års erfaring innen regnskap

0

Team

0 +

Fornøyde kunder

Mange bedrifter i Norge står overfor utfordringer når det kommer til økonomi og regnskap. Vårt regnskapskontor ble grunnlagt for å løse disse bekymringene. Men vår misjon går egentlig utover det: vi er her for å veilede deg og øke din egen ekspertise innen finans og regnskap.

Vi ønsker å øke din kunnskap og derfor tar vi deg gjennom en grundig analyse av din økonomiske situasjon, og forklarer deretter hvert aspekt på en forståelig måte.

Sjekk hvordan vi kan støtte din bedrift

Se selv hvorfor det er verdt å betro oss din økonomi

I løpet av 15 minutters gratis konsultasjon får du et glimt av vår fagkunnskap. La oss presentere for deg strategier som kan revolusjonere din virksomhet.

Be om et skreddersydd tilbud for din virksomhet