Kurs innen regnskap og økonomi

Vi tilbyr både individuelle og gruppekurs innen regnskap og økonomi. Vi tilbyr også et MS Excel kurs- et svært nyttig verktøy for deg som jobber med økonomi, administrasjon eller for deg som ønsker å analysere nøkkeltall for lønnsomhet.

Kurset har som mål å gi deg god forståelse av grunnleggende regnskapsføring – å bli kjent med oppbyggingen av resultatregnskapet og balanseregnskapet slik at du kan lese regnskapstall selv. Kurset inkluderer også opplæring i bruk av  et regnskapsføringssystem, fakturering, registrering av bilag i systemet, grunnleggende bokføring og avstemming av kontoutskrifter.

Opplæring foregår i form av en samtale og utveksling av observasjoner og erfaringer:

 

1.Husholdningsbudsjett/bedriftsbudsjett – hvordan kan man få bedre kontroll over inntekter og utgifter

 

Kurset er delt inn i to møter som tar totalt 5 timer. Det første møtet fokuserer på husholdningsbudsjett; det andre møtet fokuserer på bedriftsbudsjett.

 

Prisen for kurset –  kr 6000,-

 

2.Introduksjon til investering – hvordan bygger man ’økonomisk frihet’, hvordan finner man alternative kilder til inntekt for å senere kunne begynne med investering

 

Kurset varer i to timer og fokuserer på hvordan man skaper økonomisk frihet. Kurset er rettet mot personer som i fremtiden ønsker å investere i seg selv, side ideer eller passive inntekter.

 

Prisen for kurset – kr 2000,-

Kurset kan skreddersys for kundenes behov – vi kan enten gå gjennom grunnleggende eller mer avanserte funksjoner- for eksempel makroer eller bruk av MS Access-databaser.

Sjekk vårt tilbud for din bedrift

Fyll ut skjemaet og du vil motta et uforpliktende pristilbud.

Prisforespørsel

kurs-innen-regnskap-og-konomi-mta-group-as