Hva får du når du samarbeider med oss?

Og hvilket annet kontor vil ikke gi deg.

Sjekk alle fordelene ved MTA Group

Dokumentskanning

Takket være muligheten for å sende online dokumentasjon sparer du tid, og du har tilgang til dokumentasjon 24 timer i døgnet

Et team av spesialister

På vårt kontor benytter vi mennesker med lang erfaring i både regnskap og forretningsvirksomhet.

Regnskapsrapporter

Sjekk resultatene av firmaet ditt og dets forhold gjennom de økonomiske rapportene til bedriften din.

Be om det beste tilbudet for din bedrift
Hva kan vi tilby deg?

Kvalitet

Vi tilbyr tjenester av høyeste kvalitet, og dette er vår hovedprioritet. Vi streber etter at alle våre kunder også er ambassadører for vårt selskap. Benytter du deg av våre tjenester, er du i trygge hender.

Erfaring

Vi har 6 års erfaring innen bokføring, skatt og finansiell rådgivning i Norge. Ved å overlevere selskapets regnskap til oss, sørger vi for at alt gjøres i samsvar med gjeldende lovverk.

Tillit

Våre faglige kvalifikasjoner og evnen til å skape gode relasjoner har gjort at mange kunder valgte å stole på oss. Det lønner seg å være kunde hos oss.

Utvikling

Vi utvikler oss i tråd med markedet. Derfor tilbyr vi deg blant annet skybasert regnskapssystem og personlig utviklingsrådgivning. I tillegg gjennomgår vi alle obligatoriske kurs om endringer i lov og regnskap.

Oppdag vårt tilbud

Her kan vi tilby deg det beste

Etablering av et selskap i Norge

Etablering av et selskap i Norge

Vi hjelper med å etablere enkeltpersoners selskaper og aksjeselskaper for våre kunder. Hvis du har en elektronisk signatur (minID, bankID), kan selskapet settes opp eksternt.

Gå til tilbudet

Regnskap for elektroniske selskaper

Regnskap for elektroniske selskaper

Moderne teknologier betyr at vi kan hjelpe med å regnskapsføre alle bedriftseiere i Norge, uansett sted. Spar tid på å levere papirdokumentasjon, og dra nytte av elektroniske løsninger.

Gå til tilbudet

Kurs i regnskap og økonomi

Kurs i regnskap og økonomi

Kjører du selskapets regnskap alene, eller har du en slik plan? Vi inviterer deg til å utnytte tilbudet om kurs i regnskap, finans og service av den mest populære MS Excel-databasen.

Gå til tilbudet

Virtuelt kontor

Virtuelt kontor

Alle norske selskaper må ha en adresse i Norge. Hvis du driver en virksomhet eksternt utenfor Norge, eller ønsker å ha firmaet ditt i hovedstaden i Norge, inviterer vi deg til å benytte deg av Virtual Office-tilbudet.

Gå til tilbudet
Ønsker du å starte et selskap? Ingenting enklere å fylle ut skjemaet!
Hvem er vi?

Vi er et autorisert regnskapskontor som tilbyr tjenester for bedrifter og enkeltpersoner. Vi håndterer bokføring for både små og større selskaper i Norge. Vi tilbyr assistanse innen skatt og finansiell rådgivning. Vi hjelper våre kunder med å utvikle egne virksomheter. Vi prøver å gi alle våre tjenester pålitelig og pålitelig, ta vare på kundens økonomi og fremfor alt hans tid. Mer informasjon finner du i fanen OM SELSKAPET.

Referanse
Ingen oppgave er et problem for dem å gjøre. Jeg verdsetter også i den erfaringen de oppnådde under sitt faglige arbeid og vilje til stadig å utvide sin kunnskap. Jeg er sikker på at regnskapet i mitt firma er i gode hender.- Surawski-Yrohe
Samarbeid med MTA Group AS regnskapskontor er en ekte glede. Unge, erfarne spesialister har tatt vare på hele regnskapet for mitt firma, som derfor opererer i samsvar med loven. Til slutt hadde jeg ordre i papirer og jeg var ikke redd for kontroll fra skattekontoret, som vanligvis er veldig stressende. Det jeg verdsetter mest i dem, er rask kontakt og tilgjengelighet til enhver tid. De nektet aldri å hjelpe meg når jeg virkelig trengte henne. Selv i siste øyeblikk. Kontoret absolutt tilrådelig.- Sawi Bygg AS
Rask kontakt, utmerket oppgaveutførelse, faglig tilnærming til klienten - disse er de egenskapene jeg verdsetter i de menneskene jeg jobber med. Jeg driver en liten bedrift der regnskapet kanskje ikke er for komplisert, men krever erfaring og full forpliktelse. MTA Group har gjort det utmerket. I tillegg til standardoppgjør og bokføring kan de også gi råd om hvordan man får mer besparelser i å drive en bedrift.- MD Bygg

Be om det beste tilbudet for din bedrift

Fyll ut det enkle tilbudsskjemaet, takk til hvilket vi skal forberede et tilbud

for din bedrift eller vi vil hjelpe deg med å løse problemet ditt.

Det tar bare 2 minutter å fullføre skjemaet

Tilbudsskjema