Kvalitet

Vi tilbyr tjenester av høyeste kvalitet, og dette er vår hovedprioritet. Vi streber etter at alle våre kunder også er ambassadører for vårt selskap. Benytter du deg av våre tjenester, er du i trygge hender.

Erfaring

Vi har 6 års erfaring innen bokføring, skatt og finansiell rådgivning i Norge. Ved å overlevere selskapets regnskap til oss, sørger vi for at alt gjøres i samsvar med gjeldende lovverk.

Tillit

Våre faglige kvalifikasjoner og evnen til å skape gode relasjoner har gjort at mange kunder valgte å stole på oss. Det lønner seg å være kunde hos oss.

Utvikling

Vi utvikler oss i tråd med markedet. Derfor tilbyr vi deg blant annet skybasert regnskapssystem og personlig utviklingsrådgivning. I tillegg gjennomgår vi alle obligatoriske kurs om endringer i lov og regnskap.

Hvem er vi?

Vi er et autorisert regnskapskontor som håndterer bokføring for både små og store selskaper i Norge. Vi tilbyr hjelp og assistanse innen skatt og finansiell rådgivning, samt bistand med utvikling din virksomhet. Våre tjenester skal være sikre og pålitelige, levert tids og kostnadseffektivt.  For mer info se fane ‘OM OSS’

Har du spørsmål? Ring eller skriv til oss!

Kontakt

Referanse